Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Via onderstaande link kunt u onze leveringsvoorwaarden in .pdf downloaden. Heeft u geen Acrobat Reader, dan kunt u deze downloaden: http://www.adobe.com/nl/products/reader/

Privacy

Wij behandelen uw bedrijfsgegevens vertrouwelijk. Houwers Groep verzamelt uw gegevens enkel voor intern gebruik. Onder geen enkele voorwaarde zullen uw gegevens worden verhandeld. Eventueel door consumenten verkregen data wordt opgeslagen voor interne data-analyse voor het bevorderen van het gebruiksgemak van de website en wordt niet gebruikt voor derden.

Disclaimer

De inhoud van de website www.voedselinspectie.nl is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Houwers Groep aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van deze site.

Voor de inhoud van deze website en van de opgenomen links op deze website, is Houwers Groep niet verantwoordelijk.

Voedselveiligheid in het nieuws

Om zeker te weten dat je een bedrijf binnenstapt waar het goed is geregeld met de voedselveiligheid en hygiëne, reikt Voedselinspectie.nl aan alle groen bevonden bedrijven een speciaal schildje uit. Je kunt dus vanaf nu een groen bedrijf herkennen aan het speciale logo van de Voedselinspectie op de gevel.

Top