Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Via onderstaande link kunt u onze leveringsvoorwaarden in .pdf downloaden. Heeft u geen Acrobat Reader, dan kunt u deze downloaden: http://www.adobe.com/nl/products/reader/

Privacy

Wij behandelen uw bedrijfsgegevens vertrouwelijk. Houwers Groep verzamelt uw gegevens enkel voor intern gebruik. Onder geen enkele voorwaarde zullen uw gegevens worden verhandeld. Eventueel door consumenten verkregen data wordt opgeslagen voor interne data-analyse voor het bevorderen van het gebruiksgemak van de website en wordt niet gebruikt voor derden.

Disclaimer

De inhoud van de website www.voedselinspectie.nl is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Houwers Groep aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van deze site.

Voor de inhoud van deze website en van de opgenomen links op deze website, is Houwers Groep niet verantwoordelijk.

Voedselveiligheid in het nieuws

Wanneer je een kipfiletje bij de super koopt, kijk je niet meteen naar de ingrediënten op het etiket. Kip is kip, zou je zeggen. Toch is er meer informatie te vinden op een etiket dan je verwacht. En daarom hebben wij hier een korte etiketten-lees-tutorial voor jou.

Ben je iemand die maaltijden graag een paar dagen vooruit klaarmaakt, zodat je er niet iedere dag werk van hebt? Let dan goed op hoe je je maaltijden bewaart. In de koeling klinkt misschien goed, maar let goed op de kerntemperatuur!

Lekkere producten, service en klantvriendelijkheid zijn voor veel consumenten de eisen die gesteld worden wanneer ze ergens een hapje gaan eten. Maar wat er achter de schermen van een horecazaak of supermarkt gebeurt, is minstens zo belangrijk. Voedselinspectiebedrijf Houwers Groep lanceert voedselinspectie.nl. Deze website biedt uitkomst voor consumenten die zeker willen zijn van een heerlijke, maar ook een véilige traktatie.

Top