Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Via onderstaande link kunt u onze leveringsvoorwaarden in .pdf downloaden. Heeft u geen Acrobat Reader, dan kunt u deze downloaden: http://www.adobe.com/nl/products/reader/

Privacy

Wij behandelen uw bedrijfsgegevens vertrouwelijk. Houwers Groep verzamelt uw gegevens enkel voor intern gebruik. Onder geen enkele voorwaarde zullen uw gegevens worden verhandeld. Eventueel door consumenten verkregen data wordt opgeslagen voor interne data-analyse voor het bevorderen van het gebruiksgemak van de website en wordt niet gebruikt voor derden.

Disclaimer

De inhoud van de website www.voedselinspectie.nl is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Houwers Groep aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van deze site.

Voor de inhoud van deze website en van de opgenomen links op deze website, is Houwers Groep niet verantwoordelijk.

Voedselveiligheid in het nieuws

Een flesje 'kant-en-klaar versgeperst' sap of zelfgetapt uit de sinaasappelsaptap is zo gehaald. Toch geeft het gemiddelde Nederlandse huishouden slechts 27 euro per jaar uit aan koelverse vruchtensappen en -dranken. Vijf trends.

De Hygiënecode voor de voedingsverzorging in woonvormen, kortweg Hygiënecode woonvormen, heeft een update gekregen. Personeel in dit zorgsegment heeft hiermee een heel duidelijk naslagwerk in handen. De nadruk ligt op kennis van het personeel in kleinschalige woongroepen.

Hoe lekker het ook is om je frieten nog even wat langer door te bakken of je tosti nét een donkerder kleurtje te geven - je kunt het maar beter laten. Door zetmeelrijke producten 'bruin te bakken', kan de stof acrylamide vrijkomen. De Europese Commissie pleit voor een vermindering van deze stof in voedingsmiddelen.

Top