Eetpaleis 't Vosje Groote Wielen

Eetpaleis 't Vosje Groote Wielen

- Rosmalen -

’Smakelijk voor iedereen’ is de kreet die al jaren door Eetpaleis ’t Vosje wordt gehanteerd en in ere wordt gehouden. Want smakelijk eten voor elke gast, daar draait het bij ons om. Om dat waar te kunnen maken, is ons streven naar optimale kwaliteit op alle vlakken een must. Kwaliteit in service, smaak, producten, hygiëne en vooral in personeel. 't Vosje heeft drie vestigingen in Rosmalen.
 

Mijn bedrijf is groen, omdat:

We streven naar perfectie en we willen dat alles tiptop in orde is. Onze medewerkers volgen diverse interne opleidingen, zoals over allergenen en HACCP. Voordat iemand in dienst treedt, moet hij of zij eerst de HACCP-opleiding doen. Daarnaast nodigen we inspecteurs van Houwers Groep uit om ons onaangekondigd te bezoeken.

Wat wij goed doen:

Bij Eetpaleis ’t Vosje werken we met een systeem. Door checklists in te vullen, weten we wat we doen: op elk moment van de dag en op iedere afdeling. Daarnaast werken we met de beste apparatuur én met goed getrainde, gemotiveerde mensen.

Voedselveiligheid betekent voor mij:

Het is de belangrijkste factor in een horecabedrijf! Gasten moeten genieten van de entourage, beleving en van het eten. Om dat allemaal te kunnen geven, dien je constant bezig te zijn met de voedselveiligheid.

Roy van Veghel, eigenaar bij

Roy van Veghel

- eigenaar -

"Voedselveiligheid is belangrijkste factor."

Adresgegevens

Groote Wielenlaan 391
5247 JC ROSMALEN

Eetpaleis 't Vosje Groote Wielen

- Rosmalen -

Voedselveilige bedrijven in de buurt

Top