Beweging 3.0 - De Pol

Beweging 3.0 - De Pol

- Nijkerk Gld -

Zorgorganisatie Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg). Ruim 2.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor hun cliënten. In de thuiszorg, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg, revalidatiezorg, dagcentra, maatschappelijke zorg, dienstverlening en welzijnswerk en particuliere diensten en producten.
 

Ons bedrijf is groen, omdat:

"Wij ons als zorgverleners ons bewust zijn van het belang van een goede hygiëne. Diverse teams werken (in)direct samen om een tevreden resultaat te behalen voor onze cliënten/bewoners en gasten."

Wat wij goed doen, is:

"Dat woongroepen en afdelingen goed zorgen voor hun cliënten/bewoners. De juiste hygiëne toepassen maakt hier een belangrijk onderdeel van uit. Zorgbegeleiders en het personeel van het Bruisend Hart werken samen op dit gebied. We geven elkaar feedback en ondersteunen waar het nodig is."

Voedselveiligheid betekent voor mij:

"Door een voedselveilige omgeving te creëren zorgen wij voor een verhoging van het welbevinden voor onze bewoners, cliënten en gasten van Woonzorgcentrum De Pol. Samen werken aan kwaliteit om trots op te mogen zijn."

Wouter Slob, uitbater bij

Wouter Slob

- uitbater -

"Verhoging van welbevinden bewoners"

Adresgegevens

Vetkamp 85
3862 JN NIJKERK GLD

Beweging 3.0 - De Pol

- Nijkerk Gld -

Voedselveilige bedrijven in de buurt

Top