Beweging 3.0 - Elisabeth verpleeghuis

Beweging 3.0 - Elisabeth verpleeghuis

- Amersfoort -

Zorgorganisatie Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg). Ruim 2.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor hun cliënten. In de thuiszorg, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg, revalidatiezorg, dagcentra, maatschappelijke zorg, dienstverlening en welzijnswerk en particuliere diensten en producten.
 

Ons bedrijf is groen, omdat:

"Wij voeding voor onze bewoners erg belangrijk is en wij binnen het Elisabeth Verpleeg en Gasthuis verantwoord omgaan met voeding erg belangrijk vinden. Woongroepen dragen samen met de medewerkers van de voedingsdienst dagelijks de verantwoording voor de maaltijden voor onze gasten en de maaltijd dient goed te zijn. Binnen onze locatie gaan wij daarom ook bewust en verantwoord om met voeding."

Wat wij goed doen, is:

"Heel bewust en verantwoord bezig zijn op de woongroepen met voeding vanaf het bestellen van de maaltijd, keus en samenwerking met leveranciers, tot aan het regenereren, koken en het portioneren en uitserveren van de maaltijd en hierbij alle procedures in acht nemen zonder het huiselijke voor de bewoners te verliezen."

Voedselveiligheid betekent voor mij:

"De basis om voor gasten en bewoners op de woongroep een goede, smakelijke en verantwoorde maaltijd uit te kunnen serveren voor onze gasten."

Jan Akster, uitbater bij

Jan Akster

- uitbater -

"Heel bewust bezig zijn met voeding"

Adresgegevens

St. Brandaenstraat 4
3814 WZ AMERSFOORT

Beweging 3.0 - Elisabeth verpleeghuis

- Amersfoort -

Voedselveilige bedrijven in de buurt

PLUS Carlo en Bettina Willemsen

- Benschop -

"Voedselveiligheid is bij ons geen sluitpost..."

Carlo Willemsen, ondernemer bij PLUS Carlo en Bettina Willemsen
Top