Frezzo IJs - Den Bosch

Frezzo IJs - Den Bosch

- Den Bosch -

Op bijzondere locaties in het Bourgondische Brabant liggen de ijssalons van Frezzo. Aan de rand van het centrum van Den Bosch kunt u terecht voor uw ijsje. Elke dag wordt het Italiaanse ijs vers bereid. Er is keuze uit meer dan 30 smaken. Het vers bereiden van ijs staat bij Frezzo voorop. Zo wordt er met vers fruit gewerkt en de toppings worden zelfgemaakt. Het familierecept blijft geheim. Door jaren te testen en experimenteren is er een eigen smaak gecreëerd gebaseerd op het Italiaanse ijs.

Mijn bedrijf is groen, omdat:

"Wij iedere dag opnieuw alle processen waarbij gevaar voor de voedselveiligheid zou kunnen optreden goed tegen het licht houden. En omdat wij vanaf de eerste dag van het seizoen iedere werknemer doordringen van het belang om schoon en hygiënisch (dus voedselveilig) te werken."

Wat wij goed doen, is:

"Naast uiteraard de verplichte registraties van onder meer de temperatuur, schoonmaak en datumcodering, werken wij de nieuwe werknemers gedurende de eerste maand uitgebreid in en laten wij hen een hygiëneverklaring tekenen die in het personeelsdossier komt. Zo voelen ze zich verantwoordelijk en betrokken bij het gezamenlijke doel. Vervolgens laten wij ons tweemaal per jaar controleren door Houwers Groep, om te kijken of we voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen voor een ijssalon."

Voedselveiligheid betekent voor mij:

"Een synoniem voor een kwalitatief lekker ijsje waarvan de klant met een gerust hart kan genieten. Het één kan niet zonder het ander!"
 

Leon Wolf, eigenaar bij

Leon Wolf

- eigenaar -

"Voedselveiligheid is synoniem voor kwaliteit"

Adresgegevens

Visstraat 52
5211 DN DEN BOSCH

Frezzo IJs - Den Bosch

- Den Bosch -

Voedselveilige bedrijven in de buurt

Top