Heusdens IJshuys

Heusdens IJshuys

- Heusden -

IJssalon ’t Heusdens IJshuys bevindt zich in het pittoreske vestingstadje Heusden aan de Maas. In de ijskeuken wordt elk ijsje volgens eigen recept bereid. Tevens geniet je in een sfeervolle omgeving niet alleen van het allerlekkerste schepijs, maar ook van overheerlijke bonbons, verse wafels, het beste worstenbrood, huisgemaakt gebak en een overcomplete kop koffie.

Mijn bedrijf is groen, omdat:

Wij bij ’t Heusdens IJshuys ‘ambachtelijk geluk van meesterlijke kwaliteit’ verkopen. En wanneer je meesterlijke kwaliteit nastreeft, dienen niet alleen je producten en service op en top in orde te zijn. Maar ook alle processen die met de productie te maken hebben. Ons bedrijf is groen, omdat we willen dat het groen is! Groen is de enige acceptabele kleur voor ons.

Wat wij goed doen:

Dat is: heerlijk, ambachtelijk schepijs verkopen op een prachtige locatie in Heusden-Vesting en drie keer op rij de volle 100% scoren tijdens voedselveiligheidcontroles van Houwers Groep.

Voedselveiligheid betekent voor mij:

Tevreden terugkerende gasten uit heel Nederland die veilig van ons ijs genieten! Daarnaast is de 100%-score een fantastisch reclamemiddel om in te zetten voor ons bedrijf.

Kees van Dijk, eigenaar bij

Kees van Dijk

- eigenaar -

"Drie keer op rij 100%-score."

Adresgegevens

Botermarkt 21
5256 AV HEUSDEN

Heusdens IJshuys

- Heusden -

Voedselveilige bedrijven in de buurt

Top