PLUS Alberts

PLUS Alberts

- Ermelo -

PLUS wil een plek zijn waar u zich thuis en prettig voelt. Het deskundige en vriendelijke personeel van PLUS Alberts heet u graag welkom en helpt u bij het doen van uw dagelijkse boodschappen.

Ons bedrijf is groen, omdat:

"De basisgedachte van voedselveiligheid bij verkoop van levensmiddelen zal altijd een optimale uitvoering van hygiëneregels moeten zijn. Uiteraard gelden hierbij de regels die vanuit de overheid worden gesteld, maar daarnaast/aanvullend ook de afspraken die wij als organisatie zelf hebben opgesteld. Omdat wij hierin de zaken goed onder controle hebben, zijn wij als groen gecertificeerd."

Wat wij goed doen, is:

"Met name de kritische punten als temperatuur van koelingen en producten, ontvangst versproducten, schoonmaak van inventaris en verwerking bewerkte producten heeft onze volle aandacht."

Voedselveiligheid betekent voor mij:

"Dat de klant bij gebruik of consumeren van onze producten er op kan vertrouwen dat wij al het mogelijke hebben gedaan om de kwaliteit en versheid te garanderen, uiteraard binnen de grenzen van billijkheid en redelijkheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het consumeren binnen de THT-data en het juist gebruik van koelkasten en diepvriezers bij de klant thuis."

Frits Alberts, ondernemer bij

Frits Alberts

- ondernemer -

"Optimale uitvoering van hygiëneregels"

Adresgegevens

Burg. Langmanstraat 2
3851 NM ERMELO

PLUS Alberts

- Ermelo -

Voedselveilige bedrijven in de buurt

Top