Nieuws

Wanneer je een kipfiletje bij de super koopt, kijk je niet meteen naar de ingrediënten op het etiket. Kip is kip, zou je zeggen. Toch is er meer informatie te vinden op een etiket dan je verwacht. En daarom hebben wij hier een korte etiketten-lees-tutorial voor jou.

Ben je iemand die maaltijden graag een paar dagen vooruit klaarmaakt, zodat je er niet iedere dag werk van hebt? Let dan goed op hoe je je maaltijden bewaart. In de koeling klinkt misschien goed, maar let goed op de kerntemperatuur!

Lekkere producten, service en klantvriendelijkheid zijn voor veel consumenten de eisen die gesteld worden wanneer ze ergens een hapje gaan eten. Maar wat er achter de schermen van een horecazaak of supermarkt gebeurt, is minstens zo belangrijk. Voedselinspectiebedrijf Houwers Groep lanceert voedselinspectie.nl. Deze website biedt uitkomst voor consumenten die zeker willen zijn van een heerlijke, maar ook een véilige traktatie.

De IJsbeer behaalt 'groen'

- 7 april 2016 -

IJssalon de IJsbeer in Vinkeveen viert feest. Onlangs behaalden ze wederom het predicaat 'groen', wat inhoudt dat ze hoog scoren op voedselveiligheid en hygiëne. Dat gasten van IJssalon de IJsbeer zorgeloos kunnen genieten van een ambachtelijk bereid ijsje, is reden voor een feestje.

Om zeker te weten dat je een bedrijf binnenstapt waar het goed is geregeld met de voedselveiligheid en hygiëne, reikt Voedselinspectie.nl aan alle groen bevonden bedrijven een speciaal schildje uit. Je kunt dus vanaf nu een groen bedrijf herkennen aan het speciale logo van de Voedselinspectie op de gevel.

Nieuw op deze website

Top