Over ons

Houwers Groep: voedselveiligheid voorop

Voedselinspectie.nl is een initiatief van Houwers Groep. Dit bureau doet al ruim twintig jaar inspecties op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid in de sectoren zorg, retail en ambacht. Op deze website worden uitsluitend bedrijven getoond die het keurmerk 'groen' hebben behaald na een inspectie door Houwers Groep. Inmiddels zijn al ruim 800 ondernemers in het bezit van het predicaat 'groen'. Horeca-ondernemers, ijsbereiders, slagers, bakkers en managers van zorginstanties laten hun bedrijf inspecteren door één van de inspecteurs van Houwers Groep. Met een vermelding op deze website maken zijn kenbaar dat zij hun voedselveiligheid en hygiëne op orde hebben.

Vermelding

Op deze website worden uitsluitend bedrijven getoond die het predikaat 'groen' hebben behaald na een inspectie door Houwers Groep. Bent u ondernemer en wilt u ook een vermelding op voedselinspectie.nl? Neem dan contact op met één van onze inspecteurs via voedselinspectie@houwersgroep.nl.

Voor overige vragen kunt u het contactformulier invullen.

Voedselveiligheid in het nieuws

Om zeker te weten dat je een bedrijf binnenstapt waar het goed is geregeld met de voedselveiligheid en hygiëne, reikt Voedselinspectie.nl aan alle groen bevonden bedrijven een speciaal schildje uit. Je kunt dus vanaf nu een groen bedrijf herkennen aan het speciale logo van de Voedselinspectie op de gevel.

Top