Over ons

Houwers Groep: voedselveiligheid voorop

Voedselinspectie.nl is een initiatief van Houwers Groep. Dit bureau doet al ruim twintig jaar inspecties op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid in de sectoren zorg, retail en ambacht. Op deze website worden uitsluitend bedrijven getoond die het keurmerk 'groen' hebben behaald na een inspectie door Houwers Groep. Inmiddels zijn al ruim 800 ondernemers in het bezit van het predicaat 'groen'. Horeca-ondernemers, ijsbereiders, slagers, bakkers en managers van zorginstanties laten hun bedrijf inspecteren door één van de inspecteurs van Houwers Groep. Met een vermelding op deze website maken zijn kenbaar dat zij hun voedselveiligheid en hygiëne op orde hebben.

Vermelding

Op deze website worden uitsluitend bedrijven getoond die het predikaat 'groen' hebben behaald na een inspectie door Houwers Groep. Bent u ondernemer en wilt u ook een vermelding op voedselinspectie.nl? Neem dan contact op met één van onze inspecteurs via voedselinspectie@houwersgroep.nl.

Voor overige vragen kunt u het contactformulier invullen.

Voedselveiligheid in het nieuws

Wanneer je een kipfiletje bij de super koopt, kijk je niet meteen naar de ingrediënten op het etiket. Kip is kip, zou je zeggen. Toch is er meer informatie te vinden op een etiket dan je verwacht. En daarom hebben wij hier een korte etiketten-lees-tutorial voor jou.

Ben je iemand die maaltijden graag een paar dagen vooruit klaarmaakt, zodat je er niet iedere dag werk van hebt? Let dan goed op hoe je je maaltijden bewaart. In de koeling klinkt misschien goed, maar let goed op de kerntemperatuur!

Lekkere producten, service en klantvriendelijkheid zijn voor veel consumenten de eisen die gesteld worden wanneer ze ergens een hapje gaan eten. Maar wat er achter de schermen van een horecazaak of supermarkt gebeurt, is minstens zo belangrijk. Voedselinspectiebedrijf Houwers Groep lanceert voedselinspectie.nl. Deze website biedt uitkomst voor consumenten die zeker willen zijn van een heerlijke, maar ook een véilige traktatie.

Top